Inschrijven Voorjaarscompetitie 2021

Het is nog onzeker óf en in welke vorm de voorjaarscompetitie doorgaat, maar we zijn positief ingesteld en gaan ervan uit dat we op of andere manier kunnen spelen. Als voorbereiding starten we daarom met de inschrijving.

Competitieaanbod

Je kunt je bij de senioren en junioren inschrijven voor de volgende categorieën.

De inschrijving sluit 19 december.

 

Resultaten onderzoeken competitie KNLTB

De KNLTB heeft de afgelopen periode onderzoek gedaan naar de zondag- en de vrijdagavondcompetitie. Hieronder vind je de belangrijkste resultaten:  

Zondag

Het aantal deelnemende teams op zondag is in vijf jaar tijd met 39% gedaald. Onderzoek onder spelers die gestopt zijn met de zondagcompetitie (N=563) toont aan dat 35% van de respondenten de competitiedag te lang vindt duren, 27% gestopt is vanwege de te grote leeftijdsverschillen en 33% geeft aan de zondag geen ideale competitiedag te vinden omdat maandag weer een werkdag is.

Naar aanleiding van de eerste twee resultaten bieden we met ingang van 2021 naast de acht partijen Gemengde competitie, de vijf partijen competitie Gemengd 17+ (HE, DE, GD, HD, DD) landelijk aan op zondag. Daarnaast zetten we voor alle competities op zaterdag en zondag in op een baanschema van 2 banen per thuisspelend team, zodat de wedstrijden in minder speelrondes kunnen worden gespeeld.

Vrijdagavond

De belangrijkste resultaten van het onderzoek naar de vrijdagavondcompetitie onder spelers en VCL's hebben we samengevat in een overzichtelijke infographic. Eén van de conclusies uit dit onderzoek is dat een andere opzet van de vrijdagavondcompetitie, namelijk 'om-de-week-spelen' een goede oplossing zou kunnen zijn voor verdere groei van deze competitie in het voorjaar. Komend jaar zal in overleg met VCL's, VTL's en bestuurders worden nagedacht over de verdere invulling en praktische organisatie hiervan. 

Vind de resultaten hier

De speeldata 

Vragen?

logo

E-mail

info@hltc-hoogerheide.nl

Telefoon

+31 35 621 6692

Address

Ceintuurbaan 2a
1217 HN Hilversum