Hoogerheide rookvrij!

15 maart 2020


Dat het er aan zat te komen was wel duidelijk alleen het moment waarop niet. Nu wel, want Hoogerheide wordt met ingang van het nieuwe seizoen rookvrij! Veel sportverenigingen in Nederland nemen de beslissing om rookvrij te worden, omdat roken en sporten geen goede combinatie is. Hoogerheide blijft in deze tendens niet achter. Dat betekent dat er met ingang van het nieuwe seizoen, niet meer mag worden gerookt op het terrein van de tennisvereniging. Dat heeft het nieuwe bestuur onlangs unaniem besloten.

Roken is meer niet toegestaan op het terrein van het clubhuis vanaf de ingang aan de Ceintuurbaan en aan de kant van de kinderboerderij, maar ook niet meer op het terrein waar de banen 5 tot en met 11 liggen.

Binnenkort worden er verbodsborden geplaatst zodat het voor iedereen duidelijk is waar niet meer mag worden gerookt. Het aantal rookvrije sportverenigingen in Nederland groeit gestaag. Veel mensen staan achter rookvrije sport. Maar liefst 8 op de 10 Nederlanders wil dat sportterreinen waar kinderen komen rookvrij zijn.

De KNVB heeft het voortouw genomen in het rookvrij maken van voetbalverenigingen, daarop volgend de KNHB en nu ook de KNLTB. Hoogerheide speelde al langer met de gedachte, nu heeft het nieuwe bestuur dus de knoop doorgehakt.

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 621 6692

Address

Ceintuurbaan 2a
1217 HN Hilversum