Instamptoernooi AFGELAST

11 maart 2020


HELAAS GEANNULEERD WEGENS NIEUWE MAATREGELEN TEGEN CORONAVIRUS

 

Zaterdag 28 maart, opening tennisseizoen 2020!

Nog heel even en dan gaat het tennisseizoen weer van start! Er wordt hard gewerkt aan het klaarmaken van de banen zodat de junioren op 28 maart deze kunnen gaan instampen voor het nieuwe seizoen. Ook dit jaar hebben we voor alle junioren weer een een leuk programma gemaakt!

Voor de junioren die competitie spelen is het natuurlijk een mooie oefening zo vlak voor de start van de competitie. Mobiliseer je team en geef je op.

Wij verwachten alle Benjamini's, rode, oranje, groene en gele kinderen om 12.30 op Hoogerheide, waar zij na het startschot het gravel gaan instampen. Vervolgens een korte warming up om daarna de eerste wedstrijden buiten te mogen spelen. Rond 15.00 uur zullen de banen goed zijn ingestampt en is het programma afgelopen.

Schrijf je voor 26 maart in via: [email protected], onder vermelding van naam, speelsterkte, (balkleur), mailadres en telefoonnummer.

INFO VOOR ALLE COMPETIESPELERS (JUNIOREN EN SENIOREN)

Alle captains van de juniorencompetitieteams kunnen tussen 12.30 en 15.00 uur de ballen voor de voorjaarscompetitie ophalen. Voor de captains van de seniorenteams kan dit vanaf 14.00 tot 15.00 uur.

Let op: dit is het enige moment van uitgifte, kan je dus zelf niet, zorg dan voor een vervanger. 

Wij hebben er zin en zien jullie graag op 28 maart!

Sportieve groet,

Willem, Aranka en Masja

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 621 6692

Address

Ceintuurbaan 2a
1217 HN Hilversum