Onze nieuwe trainers stellen zich voor: Stefan en Sander

18 februari 2018


Jordi Ruiter heeft afgelopen seizoen afscheid genomen van Tennisschool MiddenNederland en we zijn daarom blij dat we met ingang van aankomend seizoen 2 nieuwe trainers mogen verwelkomen in de trainersstaf van Fritsel.

Stefan Tewes

Graag wil ik mij voorstellen als trainer en eigenaar van de Tennis Academy. Mijn naam is Stefan Tewes, ik ben 41 jaar en woon in Soesterberg.

Ik tennis vanaf mijn 11e jaar. Voordat ik echt ging tennissen stond ik al met een te zwaar groot houten racket op het plein voor de deur te tennissen en alle grandslams na te spelen. Boris Becker was mijn grote idool. Ik ben begonnen met tennissen bij TV Griffensteyn in Zeist. Vanaf het aankomende zomerseizoen wil ik graag mijn opgedane ervaringen gaan overbrengen in Hilversum bij het waanzinnig mooi gelegen park Hoogerheide. Ik hoop daar ook een mooie en nieuwe periode tegemoet te gaan in samenwerking met de Tennisschool van Fritsel 

Naast mijn passie voor het lesgeven, zijn mijn hobby's: tennissen, golfen, skiën en de Volvo Ocean race.

Tot ziens op de baan, sport groeten, Stefan

Sander van Heijst

Mijn naam is Sander van Heijst en ben 41 jaar oud, en gediplomeerd trainer met  A & B licenties van de KNLTB.
Ik geef al zo’n 20 jaar tennisles aan alle doelgroepen. Ik heb jarenlang lesgegeven aan recreatieve clubspelers met veel plezier. Dit varieerde van jonge spelers op de woensdagmiddag tot aan de senioren doelgroep.

De laatste 10 jaar en tot op heden heb ik veel lesgegeven aan prestatieve spelers, ook van jong tot ouder en sommige ervan hebben de ambitie om internationaal te gaan spelen. Zondag gemengde teams vanaf 6de klasse gemengd tot aan hoofdklasse zondag. 

Ik heb heel veel zin om voor jullie tennisclub Hoogerheide te gaan lesgeven. Ik zal mijn uiterste best gaan doen om jullie zoveel mogelijk van mijn ervaring mee te geven. 

Groeten, Sander

Uitgebreidere info over onze nieuwe trainers vind je op onze website

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

035 - 621 66 92

Address

Ceintuurbaan 2/a
1217 HN Hilversum
Nederland