Doe de Zomer Challenge!

Hoogerheide Zomer Challenge

Maak kennis met tennis en doe mee met de Zomer Challenge!

Heb je altijd al eens willen tennissen? Probeer het uit bij HLTC Hoogerheide. Of zoek je een sportieve invulling van de zomer? Meld je dan nu aan voor de Zomer Challenge bij tennisclub Hoogerheide.  

De Zomer Challenge is een clublidmaatschap voor 3 maanden waarbij je 4 keer tennisles krijgt van onze professionele tennisleraar. Tijdens die 3 maanden kun je onbeperkt vrij spelen op de banen van HLTC Hoogerheide, meedoen aan onze toernooien en deelnemen aan andere activiteiten.

De Zomer Challenge wordt afgesloten met een HLTC Hoogerheide Zomer Challenge toernooi. Voor de seniorentraining word je ingedeeld op zondagmiddag ergens tussen 13.00 en 15.00 uur en de junioren trainen op maandag- of dinsdagmiddag. Deelname aan onze Zomer Challenge is slechts € 95,- eenmalig. 

Het Zomer Challenge lidmaatschap van HLTC Hoogerheide begint op 1 juli 2020 en vervalt automatisch op 30 september 2020. We hopen dat je na de Zomer Challenge zo enthousiast bent over tennis en HLTC Hoogerheide, dat je je bij ons inschrijft als regulier lid.

Ken je iemand hiervoor of wil je zelf meedoen aan de Zomer Challenge, schrijf je hieronder in*.

* Deelname aan de HLTC Hoogerheide Zomer Challenge is uitgesloten voor personen die in 2018 of 2019 al lid waren van HLTC Hoogerheide.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 621 6692

Address

Ceintuurbaan 2a
1217 HN Hilversum