Sander onze trainer stelt zich voor

 

 

Sander van Heijst

Mijn naam is Sander van Heijst en ben 41 jaar oud, en gediplomeerd trainer met  A & B licenties van de KNLTB.

Ik geef al zo’n 20 jaar tennisles aan alle doelgroepen. Ik heb jarenlang lesgegeven aan recreatieve clubspelers met veel plezier. Dit varieerde van jonge spelers op de woensdagmiddag tot aan de senioren doelgroep.

De laatste 10 jaar en tot op heden heb ik veel lesgegeven aan prestatieve spelers, ook van jong tot ouder en sommige ervan hebben de ambitie om internationaal te gaan spelen. Zondag gemengde teams vanaf 6de klasse gemengd tot aan hoofdklasse zondag.
Ik stel altijd een doel per les centraal, zodat de spelers zich goed kunnen focussen op hetgeen wat we aan het oefenen zijn. Verschillende oefeningen zorgen ervoor dat mensen het doel kunnen toepassen uiteindelijk in de wedstrijden die ze gaan spelen. 

Zelf heb ik jarenlang op het hoogste niveau gespeeld in Nederland. Ben rating 1 speler geweest en behoorde bij de top 25 van Nederland. Heb nationaal veel sterren toernooien gespeeld en meerdere ook gewonnen. Future en challengers over de hele wereld gespeeld. Gemengde eredivisie gespeeld op de zondag. En competitie in Duitsland.( Overliga). Tot op de dag van vandaag ben ik actueel 3 speler en ben weer van plan wedstrijden zelf te gaan spelen.

Ik heb heel veel zin om voor jullie tennisclub Hoogerheide te gaan lesgeven. Ik zal mijn uiterste best gaan doen om jullie zoveel mogelijk van mijn ervaring mee te geven. 

Groeten, 

Sander

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 621 6692

Address

Ceintuurbaan 2a
1217 HN Hilversum