Onze nieuwe trainers stellen zich voor: Stefan en Sander

Jordi Ruiter heeft afgelopen seizoen afscheid genomen van Tennisschool MiddenNederland en we zijn daarom blij dat we met ingang van aankomend seizoen 2 nieuwe trainers mogen verwelkomen in de trainersstaf van Fritsel.

 
Stefan Tewes

Graag wil ik mij voor stellen als trainer en eigenaar van de Tennis Academy.

Mijn naam is Stefan Tewes, ik ben 41 jaar en woon in Soesterberg.

Ik tennis vanaf mijn 11e jaar. Voordat ik echt ging tennissen stond ik al met een te zwaar groot houten racket op het plein voor de deur te tennissen en alle grandslams na te spelen. Boris Becker was mijn grote idool. Ik ben begonnen met tennissen bij TV Griffensteyn in Zeist.

Ik heb de CIOS opleiding gedaan en ben inmiddels 20 jaar gediplomeerd tennisleraar met A en B licentie. Ik ben begonnen met lesgeven bij TIN (Tennis Instituut Nederland) in Doorn. Ik heb met TIN mooie tennis uitstapjes gemaakt naar oa America. Vanaf oktober 1998 ben ik trainer geworden bij de club waar het voor mij begon, TV Griffensteyn. Na een jaar werd ik de hoofdtrainer van deze club in Zeist. Sinds april 2008 ben ik bij TV Griffensteyn begonnen met mijn eigen tennisschool Tennis Academy Stefan Tewes (TAST). Vanuit TAST heb ik in de periode van 2009 t/m 2012 drie jaar - naast het lesgeven bij TV Griffensteyn - ook op de baan gestaan bij SV Aurora in Werkhoven en bij SV Langbroek. Vanaf april 2013 ben ik de hoofdtrainer bij de BLTC te Baarn geweest.

Vanaf het aankomende zomerseizoen wil ik graag mijn opgedane ervaringen gaan overbrengen in Hilversum bij het waanzinnig mooi gelegen park Hoogerheide. Ik hoop daar ook een mooie en nieuwe periode tegemoet te gaan in samenwerking met de Tennisschool van Fritsel 

Tijdens mij CIOS periode heb ik ook de licenties behaald voor Squashtrainer en oefenmeester 3 (voetbal trainer). Zo heb ik tijdens mijn opleiding de talentvolle jeugd van Bennekom mogen trainen voor 2 jaar. Op dit moment ben ik bezig om mijn licentie te halen voor Padel instructeur. 

Naast mijn passie voor het lesgeven, zijn mijn hobby's: tennissen, golfen, skiën en de Volvo Ocean race.

Tot ziens op de baan, sport groeten, Stefan


Sander van Heijst

Mijn naam is Sander van Heijst en ben 41 jaar oud, en gediplomeerd trainer met  A & B licenties van de KNLTB.

Ik geef al zo’n 20 jaar tennisles aan alle doelgroepen. Ik heb jarenlang lesgegeven aan recreatieve clubspelers met veel plezier. Dit varieerde van jonge spelers op de woensdagmiddag tot aan de senioren doelgroep.

De laatste 10 jaar en tot op heden heb ik veel lesgegeven aan prestatieve spelers, ook van jong tot ouder en sommige ervan hebben de ambitie om internationaal te gaan spelen. Zondag gemengde teams vanaf 6de klasse gemengd tot aan hoofdklasse zondag.
Ik stel altijd een doel per les centraal, zodat de spelers zich goed kunnen focussen op hetgeen wat we aan het oefenen zijn. Verschillende oefeningen zorgen ervoor dat mensen het doel kunnen toepassen uiteindelijk in de wedstrijden die ze gaan spelen. 

Zelf heb ik jarenlang op het hoogste niveau gespeeld in Nederland. Ben rating 1 speler geweest en behoorde bij de top 25 van Nederland. Heb nationaal veel sterren toernooien gespeeld en meerdere ook gewonnen. Future en challengers over de hele wereld gespeeld. Gemengde eredivisie gespeeld op de zondag. En competitie in Duitsland.( Overliga). Tot op de dag van vandaag ben ik actueel 3 speler en ben weer van plan wedstrijden zelf te gaan spelen.

Ik heb heel veel zin om voor jullie tennisclub Hoogerheide te gaan lesgeven. Ik zal mijn uiterste best gaan doen om jullie zoveel mogelijk van mijn ervaring mee te geven. 

Groeten, 

Sander

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

035 - 621 66 92

Address

Ceintuurbaan 2/a
1217 HN Hilversum
Nederland