Onze trainers

Fritsel van Bovenend

Ik ben 58 jaar en woon in Werkendam. Met veel plezier de CIOS (Overveen) opleiding gedaan en ben inmiddels meer dan 40 jaar gediplomeerd tennisleraar met een A en B licentie. Naast mijn Tennis opleiding als hoofd keuze heb ik het voetbal trainers diploma oefenmeester 2, zweminstructeur, sport masseur en Sport technisch Kader Adviseur (STKA) behaalt.

Ik ben begonnen met lesgeven bij TV de Blauwe Reiger & TC Bilthoven. Hier heb ik mij ontwikkeld en van mijn hobby mijn werk gemaakt.  

Sinds 2000 ben ik verantwoordelijk voor het trainingsprogramma van HLTC Hoogerheide. De club heeft in de afgelopen jaren zijn DNA behouden, door een familieclub te zijn waar de prestatie sport en de recreatie sport zeker kunnen samen gaan.  

Recentelijk spelen we op hoog niveau competitie zowel bij de senioren als de jeugd. Onze jeugd opleiding heeft zich ontwikkeld met een eigen visie naar een hoog JRT niveau.   Met de inzet van onze trainersstaf Sander van der Heijst & Fritsel van Bovenend zijn wij een team met heel veel ervaring, kennis, over de recente ontwikkeling binnen het tennis, de club en de KNLTB.    

We zijn samen met onze vele vrijwilligers,  “de club” van het Gooi waar je lid van bent en van moet worden.

 

Sander van Heijst      

 

 

 

 

 

 

 

 

Mijn naam is Sander van Heijst en ben 47 jaar oud en gediplomeerd trainer met  A & B licenties van de KNLTB.

Ik geef al zo’n 26 jaar tennisles aan alle doelgroepen. Ik heb jarenlang lesgegeven aan recreatieve clubspelers met veel plezier. Dit varieerde van jonge spelers tot aan de senioren doelgroep.

De laatste 10 jaar en tot op heden heb ik veel lesgegeven aan prestatieve spelers, ook van jong tot ouder en sommige ervan hebben de ambitie om internationaal te gaan spelen. Zondag gemengde teams vanaf 6de klasse gemengd tot aan hoofdklasse zondag.

Ik stel altijd een doel per les centraal, zodat de spelers zich goed kunnen focussen op hetgeen wat we aan het oefenen zijn. Verschillende oefeningen zorgen ervoor dat mensen het doel kunnen toepassen uiteindelijk in de wedstrijden die ze gaan spelen. 

Zelf heb ik jarenlang op het hoogste niveau gespeeld in Nederland. Ben rating 1 speler geweest en behoorde bij de top 25 van Nederland. Heb nationaal veel sterren toernooien gespeeld en meerdere ook gewonnen. Future en challengers over de hele wereld gespeeld. Gemengde eredivisie gespeeld op de zondag. En competitie in Duitsland.( Overliga). Tot op de dag van vandaag ben ik actueel 3 speler.

Ik heb heel veel zin in het komende seizoen. Ik zal mijn uiterste best gaan doen om jullie zoveel mogelijk van mijn ervaring mee te geven.    

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 621 6692

Adres

Ceintuurbaan 2a
1217 HN Hilversum

KVK-nummer

40516594