TSMN Junior Talent

Tennisschool MiddenNederland Junior Talent Program

Bij T.S.M.N. kunt u terecht voor prestatief tennis. T.S.M.N. levert maatwerk in zijn privé trainingen, heeft jarenlange ervaring met het opleiden van talentvolle jeugd. Elk talent reageert anders op trainingsprikkels vandaar dat privétrainingen cruciaal zijn om technische vaardigheden aan te leren.


Gecombineerd met de groepstrainingen is het weer gunstig om technische vaardigheden toe te passen in spelsituaties met spelers van gelijkwaardig niveau. Daarin kunnen medespeler ineens ideale tegenstanders worden om de praktijk van de wedstrijd realistisch na te bootsen. Er is veel aandacht voor tactisch, situationeel en wedstrijdgericht trainen.

H.L.T.C. Hoogerheide is één van de verenigingen in Hilversum met veel talentvolle jeugd. Binnen onze vereniging trainen we op verschillende regionale niveaus (Brons) en landelijk niveaus (Zilver en Goud). Er zijn veel doorgroeimogelijkheden binnen de competities zodat je gegarandeerd bent van vele jaren training op hoog niveau.

Wij zijn altijd op zoek naar spelers om ons team te versterken, misschien ben jij degene wel die wij zoeken om onze selectie te verbreden, zodat wij samen met jou alles uit je tennistalent kunnen halen

Neem gerust contact op met onze hoofdtrainer: Fritsel van Bovenend

06-30417593 -  [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 35 621 6692

Adres

Ceintuurbaan 2a
1217 HN Hilversum

KVK-nummer

40516594